-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Eskişehir'de Coşkuyla Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Eskişehir'de Coşkuyla Kutlandı

Fatih Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi makamında ziyaret ederek 8. sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik faaliyetleri ve meslek liselerinin tanıtımıyla ilgili okullarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaştılar.

Bu ziyaret, öğrencilerin meslek seçimi konusunda doğru bilgilere ulaşmalarını sağlamak ve geleceklerini daha iyi planlamalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirildi. Rehberlik faaliyetleri kapsamında öğrencilerin eğitim ve kariyer hedeflerine uygun meslekleri keşfetmeleri için rehberlik öğretmenleri tarafından yönlendirme yapıldı.

Ayrıca, meslek liselerinin tanıtımı yapılarak öğrencilere farklı meslek dallarını tanıtmak ve ilgilerine göre tercih yapma imkanı sunuldu. Okullarında gerçekleştirilen projeler, staj olanakları ve mezunların iş bulma oranları hakkında bilgiler paylaşıldı. Böylece öğrencilerin mesleki geleceklerine dair daha bilinçli kararlar almaları hedeflendi.

#FatihOrtaokulu #IlMilliEgitimMudurumuz #MiracSunnetci #RehberlikFaaliyetleri #MeslekLiseleri #BilincliGelecekPlanlama