-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Türkiye'nin kamera karşısında parlayan yıldızlarından biri olan Kerem Bürsin, Re Touch Mag dergisi tarafından yılın ilk sayısının kapak yıldızı seçildi. Ünlü aktör, 'Güneşi Beklerken' dizisiyle yıllar önce çıkış yaparak bizlere unutulmaz anlar yaşatan Karizmatik oyuncu, dergi için gerçekleştirilen neşeli ve keyifli fotoğraf çekiminde hayranlarını yine kendine hayran bıraktı.

Derginin Genel Yayın Yönetmeni Hale Ceylan Barlas yönetiminde, Vildan Uygunoğlu'nun gerçekleştirdiği röportaj ve Onur Demirdağ'ın objektifinden yansıyan özel karelerle Kerem Bürsin, her zamanki gibi tarzı ve karizmasıyla ön plana çıktı. Stil danışmanı Eylül Yıldız'ın imzasını taşıyan şıklığı, Yusuf Ebrar'ın çektiği video ile pekiştirilen çekimlerde, saç stilisti Ercan Ermis ve makyaj artisti Akın Stayn'ın profesyonel dokunuşları gözlerden kaçmadı.

Fotoğrafçı yardımcısı olarak Nurullah Cüni ve stil asistanları Irem On Work ile Tuğba Adora'nın da destek verdiği çekimler, lüks ve ihtişamı simgeleyen Ciragan Palace Kempinski İstanbul'da gerçekleştirildi. Görsel bir şölene dönüşen bu özel çekim için Günfer Güngör Agency'nin katkıları unutulmadı. Bu muhteşem işbirliği, derginin sayfalarında ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kerem Bürsin'in sıcakkanlılığı ve samimi tavırları, hayranları tarafından daima takdir ediliyor ve bu özel çekimin her bir detayı da onun bu saygıdeğer kişiliğini bir kez daha ortaya koyuyor.

#KeremBürsin #ReTouchMag #güneşibeklerken #kapakyıldız #moda #fotoğrafçılık #dergicilik #magazin #oyuncu #kerizma #tarz #çekim #görselşölen #sanat #televizyon