-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Ekranların sevilen dizisi "Şahane Hayatım", kaçırılan bölümler ve hayranların tekrar izlemek istediği anlar için bir fırsat sunuyor. FOX TV'de bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak olan tekrar bölümüyle "Şahane Hayatım" seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

Dizinin hayranları, yeni bölümün heyecanını ise 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de yine FOX ekranlarında yaşayacak. Ay Yapım imzalı popüler dizi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cavadzade, Şumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Timuçin Esen, Cem Uslu, Zeynep Yüce, Zeynep Ela Şentürk ve daha birçok yetenekli isimden oluşan "Şahane Hayatım", seyircilerini aksiyon, dram ve duygusal sahnelerle yeni bir yolculuğa çıkaracak.

Dizi severler, "Şahane Hayatım"ın gelişmelerini takip etmek için sosyal medya hesaplarını kullanabilirler. Dizinin yapımcısı Ay Yapım'ı, FOX'un resmi hesabı olan @foxturkiye'yi ve oyuncuların kişisel hesaplarını takip ederek desteklerini gösterebilirler. #ŞahaneHayatım #FOX #AyYapım