-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Ünlü oyuncu Hande Erçel, göz kamaştıran bir moda çekimiyle gündemde. L'Officiel Türkiye dergisi için özel bir fotoğraf çekimine katılan Erçel, şıklığı ve duruşu ile moda tutkunlarının beğenisini kazandı. Yayın Koordinatörü Meltem Aydın'ın özenli çalışması ve Yayın Direktörü ile Moda Direktörü İnan Kırdemir'in yönetiminde gerçekleşen röportaj ve çekimde, Riccardo Apostolico'nun objektifinden birbirinden güzel kareler ortaya çıktı.

Kreatif Direktör Mah Haider'in yaratıcılığı, saç stilisti Nuris Ekerçi ve makyaj artisti Ali Rıza Özdemir'in profesyonel dokunuşlarıyla birleştiğinde, Erçel'in doğal güzelliği bir kez daha öne çıktı. Işık tasarımında Lrg Visual imzası olan çekimde, set tasarımını Selin Çelikiz üstlenirken, prodüksiyon süreci Ceren Kaçıkoç'un yönetiminde ilerledi.

Bu özel işin fotoğraf asistanı Carola Carera, moda asistanı Ece Altun, saç asistanı Enes İşakara ve prodüksiyon asistanı İpek Kolakoglu'nun çalışmaları da her detayda hissedildi. Hande Erçel'in menajerliğini üstlenen İD İletişim ve Pınar Cura'nın koordineli çalışmalarıyla gerçekleşen bu çekim, magazin ve moda dünyasında uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

#HandeErçel #modacekimi #modatutkunu #LofficielTürkiye #magazin #modadünyası