-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Yeni bir gün ve heyecan dolu bir hikayeyle karşınızdayız. FOX'un sevilen dizisi "Bambaşka Biri", izleyicilerine büyük sürprizlerle dolu yeni bir bölüm sunmaya hazırlanıyor. 15. bölüm tanıtımında Kenan karakterinin sırları biraz daha açığa çıkarken, diğer karakterler arasındaki ilişkiler gitgide karmaşık bir hal alıyor. Tanıtım videosunda yer alan "Sandığından çok daha fazla şey biliyorum Kenan." sözü ise merak uyandırıyor ve diziye olan heyecanı artırıyor.

"Bambaşka Biri" dizisi, yayın gününü değiştirerek izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni bölüm, 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de FOX ekranlarında olacak. Hafta sonlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, yeni yayın gününde de izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Bu sevilen yapımın arkasında ise @foxturkiye ve @timsandb yapım şirketi yer alıyor.

Kaçırmak istemeyeceğiniz bir bölüm sizleri bekliyor! Sırların ortaya çıkışı, gizli duyguların açığa çıkması ve karakterler arasındaki gerilimler, "Bambaşka Biri"nin merakla takip edilen hikayesine yeni bir boyut kazandıracak. 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta yayınlanacak olan yeni bölümü izlemek için takvimlerinizi şimdiden işaretleyin ve bu büyüleyici hikayenin bir parçası olmaya devam edin! #BambaşkaBiri #FOX #dizi #yenibölüm