-

Gözden kaçırmayın

Türkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan Taziye MesajıTürkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan Taziye Mesajı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından düzenlenen ziyaretler, iş dünyasının nabzını tutmak ve üyelerle bağları güçlendirmek amacıyla devam ediyor. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat önderliğindeki yönetim kurulu üyeleri, Erka Çarşı'daki işletmeleri ziyaret etti.

Bu kapsamda, Büro Time, Çilek Mobilya, Ashome ve TEKZEN gibi tanınmış markaları ziyaret eden KUTSO heyeti, modern ofis ve çalışma mekanları, gençlerin ve ailelerin sevdiği markalar ve zarif ev dekorasyonu gibi konuları inceledi.

Bu ziyaretler sırasında, Başkan Argat ve yönetim kurulu üyeleri, işletme sahipleri ve çalışanlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi. Sektörün güncel durumu, pazar talepleri ve iş dünyasının karşılaştığı sorunlar gibi önemli konuları ele alındı. KUTSO üyesi olan her bir işletme, bu ziyaretler sayesinde oda tarafından sağlanan destek ve hizmetlerden daha fazla faydalanma imkanı bulurken, KUTSO da üyelerinin beklentilerini ve ihtiyaçlarını doğrudan öğrenme fırsatı elde etti.

Kütahya iş dünyasının gelişimi ve refahı için çalışan KUTSO, bu ziyaretlerle yerel ekonominin canlanmasını hedefliyor. KUTSO'nun etkinlikleri, üyeler arasındaki etkileşimi güçlendirerek ticari potansiyeli en üst seviyeye çıkarmayı amaçlamaktadır. Bu ziyaretler, #kutahyatso ve #kutsoüyeziyareti gibi etiketlerle sosyal medyada da konuşulmaktadır ve yerel ticaretin gelişimine katkı sağlamaktadır.