-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Dizi severlerin ilgiyle takip ettiği "Şahane Hayatım"ın son bölümleri, her Çarşamba saat 20.00'de NOW adlı platformda yayınlanıyor. Dizi, zorluklarla dolu geçmişine rağmen istediği yaşama kavuşmuş Şebnem'in etrafında gelişen olayları ekranlara taşıyor. Şebnem karakteri, geçmişinin gölgelerinden sıyrılarak yeni ve daha mutlu bir hayat kurma mücadelesi verirken, izleyicilere hem duygusal hem de gerilim dolu anlar yaşatıyor. Bu süreçte yaşananlar, diziye dair merak uyandırıcı bir takipçi kitlesini de peşinden sürüklüyor.

Bu dramatik yapımın oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor. Hikaye, Meriç Acemi tarafından kaleme alınmış, Çağla Kızılelma'nın senaryosuyla can bulmuş, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturuyor. Yapımcılığını ise Kerem Çatay'ın üstlendiği belirtilmiş.

"Şahane Hayatım", gerek konusu gerekse güçlü oyuncu performanslarıyla, izleyicileri her hafta farklı duygulara sürükleyerek, kendine has bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmış durumda.