-

Gözden kaçırmayın

Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandıUşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı

1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 'Trafik ve İlk Yardım Haftası' etkinlikleri kapsamında, Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı personellerimiz öğrencilere yönelik seminerler düzenledi.

Seminerlerde, öğrencilere yayaların uyması gereken kurallar, trafik işaret ve levhalarının anlamları ve emniyet kemerinin önemi hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Bu sayede öğrencilerin trafik kuralları hakkında farkındalıklarının artması hedeflendi.

Emniyet amirleri ve jandarma personelleri, interaktif bir anlatım ile öğrencilerin dikkatini çekmeyi başardı. Öğrenciler dinamik bir öğrenme ortamında konuya daha fazla ilgi gösterdi ve aktif katılım sağladı. Bu sayede trafik kuralları ve güvenliği konularında sağlıklı bilgi alışverişi sağlandı.

Emniyet amirliği ve jandarma komutanlığı personellerimiz, öğrencilere trafik kurallarını ve güvenliği benimsemelerini sağlamak amacıyla seminerlerin yanı sıra çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve broşürlerle de destek oldu.

Emniyet amirleri ve jandarma personellerimiz tarafından gerçekleştirilen bu bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarının, öğrencilerimizin trafik konusunda bilinçli ve sorumlu bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlaması hedefleniyor.