Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda partisinin belediyelerinde yapılan bazı atamaların yanlış olduğunu dile getirdi ve bu atamaların geri alınmasını sağladığını açıkladı

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda partisinin belediyelerinde yapılan bazı atamaların yanlış olduğunu dile getirdi ve bu atamaların geri alınmasını sağladığını açıkladı.

Özel, yapılan hataları doğrultma konusunda kararlı bir tutum sergileyerek, "Belediyeyi kazandık, artık benim rahat etme zamanım, diye düşünmeyin. Biz bu ülkenin geleceğini kurtarmak için buradayız ve kişisel beklentilerin çok ötesinde bir yaklaşım sergilememiz gerekir" dedi. Toplantıda bazı şehirlerde gerçekleştirilen atamaların geri alındığını örneklerle anlattı ve bu süreci somut adımlarla desteklediğini belirtti.


Özel, ilgili yerlerde hatalı atamaların düzeltilmesi için kişisel olarak müdahil olduğunu ve bazı görevlendirmelerin geri alındığını ifade etti. Bu düzeltmelerin arasında CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz'ün eşi Av. Ahmet Çetinöz'ün YÜNTAŞ'ın avukatlığını yapması görevinin de iptal edildiği belirtildi. Özel, partideki hatalı durumları düzeltme konusunda kesin ve net bir tavır sergilemeye devam edeceğini vurguladı.