-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Kızılcık Şerbeti dizisinin 61. bölümünde gerilim dolu anlar yaşanmaktadır. Alev, kendisini kaybederek Ömer'e, Abdullah ile yaşadığı gizli hayatı itiraf eder, bu itiraf Ömer ve Abdullah arasındaki ilişkiye yeni bir boyut kazandırır. Pembe, kocasındaki değişimleri fark edip endişelenmeye başlar ve Alev'i takip etmesi için Zülkar'ı görevlendirir. Bununla birlikte, Alev Pembe'nin bu hamlesini anlayarak ona küçük bir ders vermeyi başarır.

Bu sırada Fatih, bu olaylara karışır ve durum annesiyle arasında gerginliğe yol açar. Öte yandan Sönmez’in çöpçatanlık girişimlerini engellemeye çalışan Doğa'yı beklenmedik bir sürpriz karşılar. Fatih karısına çok pahalı bir çanta hediye edince bu durum Ünal ailesi tarafından hoş karşılanmaz; ancak Görkem bu durumu kabullenmekte zorlanır.

Dizi aynı zamanda, Giray'ın şirketi tarafından düzenlenen maratona katılan Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa'nın neşe dolu gün geçirmelerini de konu alır. Kıvılcım ise Ömer ile sürpriz bir nikahla evlenirken, Fatih Doğa'yı aklından çıkarmakta zorlanır ve bunun sonucunda psikolojik olarak oldukça zor bir süreç geçirir.

Dizi, iki farklı kültür ve yaşam tarzı arasında bir aşk hikayesini ve bu durumun getirdiği zorlukları ele alıyor. Kıvılcım Şerbeti'nin merkezinde Kıvılcım, boşandıktan sonra iki kızını tek başına yetiştiren, modern ve realist bir kadın karakteri bulunuyor. Doğa, üniversite yıllarında erkek arkadaşıyla evlenince Kıvılcım için hayal kırıklığı yaratır. Doğa'nın muhafazakar bir aileye gelin gitmesi, Kıvılcım'ın kızının böyle bir aileyle uyum sağlayamayacağı düşüncelerini pekiştirirken, Doğa aşkının her türlü farklılığı aşacağına inanmakta ısrarcıdır.

Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20.00'de Show TV’de izleyici ile buluşmaktadır.