-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne KatıldıMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne Katıldı

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, sanatseverlere kapılarını açıyor. Tiyatro, 10 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da gerçekleşecek özel bir gala ile izleyicilerini ağırlayacak. Etkinlik için biletler Biletinial.com üzerinden temin edilebilecek.

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, sanat tutkunlarına unutulmaz bir gece sunmaya hazırlanıyor. 10 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da gerçekleşecek olan özel gala, tiyatro severlerin heyecanla beklediği bir etkinlik olacak. Bu özel geceye katılmak isteyenler, biletlerini Biletinial.com üzerinden temin edebilirler.

Etkinlik, Afyonkarahisar'da bulunan tiyatro salonunda gerçekleşecek. Sanatseverler, bu özel gösterim için tiyatro salonunda buluşacaklar. Tiyatro severler, bu fırsatı kaçırmadan, unutulmaz bir gala gecesi geçirmek için hazırlıklarını yapabilirler.