-

Gözden kaçırmayın

"Yabani" Dizisi: Son Sahne İzleyiciyi Derinden Etkiledi

Çimen ve Gökhan arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, Çimen’in Gökhan adına attığı adım ve imam nikahıyla evlenmiş olmaları, Kıvılcım'ı derinden sarsar. Kıvılcım, kızları Doğa ve Alev’in de bu konuda bilgi sahibi olup kendisine söylememiş olmalarından ötürü büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Diğer yandan, Mihri’nin Metehan’a duyduğu aşkın getirdiği çaresizlik onu intihara sürükler; bu durum, Ertuğrul’u radikal bir karar almaya zorlar.

Ömer, Kıvılcım’a karşı başlatılan linç kampanyasını organize eden iş adamına önce uyarma yoluna gider, ancak bu kişinin anlayışsız tavrı üzerine başka bir yönteme başvurur.

Nilay, aile geçmişine olan merakını daha da derinleştirir ve bu konuda kapsamlı bir araştırma yapmaya başlar.

Görkem’in babasını ikna çabaları sonuç verir ve Fatih ile yeniden görüşmeye başlar, ayrıca her iki ailenin bir araya gelmesine olanak sağlar.

Alev ile barışmak isteyen Abdullah, beklediği sonuçları bir türlü elde edemez. Ancak pes etmek yerine çabalarına devam eder. Alev’in ise planları bambaşkadır ve büyük bir hamle yaparak rövanş almayı hedefler.

Kıvılcım, iyi eğitim almış, realist ve modern bir kadın olarak öne çıkarken, boşanmasının ardından kızlarıyla birlikte dimdik ayakta kalır. Küçük kızı Çimen liseye devam ederken, büyük kızı Doğa üniversitede diş hekimliği eğitimi almaktadır. Kıvılcım'ın en büyük arzusu, çocuklarının gelecekte başarılı ve mutlu olmalarını sağlamaktır. Ancak Doğa'nın üniversiteye başladığı ilk yıl sevdiği erkek ile evlenmiş olması Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı yaratmış, kızının evlendiği aile ile tanışınca hayatının en büyük şokunu yaşamıştır. Muhafazakar bir aile olan Fatih’in ailesi, Kıvılcım ve kızlarının hayatına yeni bir perspektif getirir.

Kıvılcım'ın bu zorlu süreçte ailesiyle birlikte nasıl başa çıkacağını izlemek için herkesi Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak olan "Kızılcık Şerbeti"nin yeni bölümünü izlemeye davet ediyoruz.