-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 13'üncü Çalışma Meclisi yemeğinde, çeşitli sektörlerden işçiler, kamu görevlileri, işveren sendikaları, sivil toplum kuruluşları ve akademik camiadan bir araya gelen temsilcilerle önemli bir buluşma yapıldı. Bu etkinlik, katılımcı sosyal diyalog anlayışının geliştirilmesinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Geçmişte 13 kez toplanan ve çalışma hayatının yol haritasının çizilmesine yardımcı olan Çalışma Meclisi, sorunların tartışılmasına ve çözüm önerilerinin geliştirilmesine olanak tanıyan bir platform işlevi görmüş. Bu buluşmalarda, Meclis üyeleri gerek mevcut problemleri değerlendirmek gerekse de yeni öneriler geliştirmek için bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmuşlar.

Cumhurbaşkanı, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü diyalogları aynı yoğunluk ve hassasiyetle devam ettirdiğine dikkat çekerek, sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerinin çalışma hayatına dair kritik kararlarda büyük önem taşıdığını vurguladı. Cumhurbaşkanı, bu toplantıların yapıcı istişareler sayesinde ülke ve çalışma hayatı için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni etti.