-

Gözden kaçırmayın

"Kızıl Goncalar" Sezon Finaliyle Ekranlarda

Seyran'ın sağlık durumuyla ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. "Yalı Çapkını" adlı dizi, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Seyran'ın geçirdiği travmalar ve yaşam mücadelesi, dizinin merkezinde yer alıyor. Tehlike dolu anlar yaşayan Seyran ve Ferit, olayların içinde sürüklenirken, Akın beklenmedik bir hamle yapıyor. Seyran'a destek olmaya çalışan Ferit, çaresizlik içinde ne yapacağını şaşırırken, yeni bir düşmanın intikam peşine düşmesiyle büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Dizi, Antep’ten İstanbul'a gelin olarak getirilen bir genç kızın etrafında gelişen dramatik olayları konu alıyor. İstanbul'a gelen genç kız, güçlü ve etkili bir ailenin sorumsuz oğullarıyla evlendirilmek zorunda kalır. Bu evlilik, pek çok zorluğu ve sırrı da beraberinde getirir.

Dizide yer alan diğer karakterler de kendi içlerinde mücadeleler ve çatışmalar yaşıyor. İfakat zor bir durumda kalır ve ne yapacağını düşünürken, Halis Ağa ile yüzleşir ve yıllardır saklı kalan bir gerçeği açığa çıkarır. Kaya da Suna’ya üzücü bir haber verirken, Esme ve Kazım arasındaki eski hesaplar gündeme gelir.

"Yalı Çapkını"nın oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor. Produksiyonu OGM Pictures tarafından üstlenilen dizi, her hafta Cuma günleri izleyiciyle buluşuyor. Her bölümü ile izleyicilere dram, aşk, entrika ve heyecan dolu dakikalar vaat eden "Yalı Çapkını", toplumsal olayları ve kişisel dramları işleyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.