-

Gözden kaçırmayın

UFO Görüntüleri! İzleyici GönderimleriUFO Görüntüleri! İzleyici Gönderimleri

NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) yapılan canlı yayınlar sırasında bilinmeyen cisimlerin kameralara yakalandığı anlarda yayını kasıtlı olarak kestiği iddialarına yanıt verdi. NASA, teknik zorluklar nedeniyle canlı yayın sırasında bağlantının bazen kesilebileceğini, ancak bunun kasıtlı olarak yapılmadığını belirtti.

Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamalarda, uzay ajansının bu tür durumları şeffaf bir şekilde ele aldığını ve teknik sorunların doğal olduğunu ifade edildi. Bu tür olaylar, dünyada ve sosyal medyada geniş bir ilgiyle takip ediliyor ve birçok spekülasyonun da kaynağı oluyor. Ancak NASA, teknik aksaklıklar dışında canlı yayını bilerek kesmediğini vurgulayarak bu tür iddiaları yalanladı.

Bu tür olayların çeşitli yorumlara ve teorilere neden olduğu bilinse de, NASA'nın açıklamaları genellikle bilimsel verilere ve teknik gerçeklere dayandırılarak yapılıyor. Ajans, uzaydaki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam ettiğini ve herhangi bir bilginin gizlenmesinin söz konusu olmadığını ifade ediyor.