-

Gözden kaçırmayın

Gençlik Haftası'nda Gençlik Haftası'nda "Bağımlılık ile Mücadelede Anne" Sergisi Açıldı

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette kulübün üst düzey yönticileri de hazır bulundu.

Arat, ziyaret sırasında Beşiktaş JK'nın spor ve eğitim odaklı yeni projelerini ve belediye ile olan iş birliklerini geliştirme arzusunu dile getirdi. Kendisi ve kulüp yönetimi, ilçenin kalkınmasına katkı sağlamak için Beşiktaş Belediyesi ile daha sıkı bir iş birliği içinde olmayı hedefliyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise, Beşiktaş JK'nın ilçe için büyük önem taşıdığını ve kurumsal iş birliklerinin her iki taraf için de faydalı olduğunu vurguladı. İş birliklerinin daha da geliştirilmesinin ve ortak projelerin hayata geçirilmesinin her iki kurum için de faydalı olacağına inanıyor.

Ziyaret sonunda Hasan Arat, Beşiktaş JK'nın sembolü olan özel tasarım Kartal heykeli ve isme özel Beşiktaş formasını Rıza Akpolat'a hediye etti. Bu özel hediye, Beşiktaş JK'nın ve Beşiktaş Belediyesi'nin birlikte çalışma isteğini ve güçlü ilişkilerini simgeliyor.

Bu görüşme, her iki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendirecek ve ortak projelerin hayata geçmesi için zemin hazırlayacaktır.