-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı Belediyesi, Memur ve Sözleşmeli Personellere Sosyal Denge Tazminatını YenilediTepebaşı Belediyesi, Memur ve Sözleşmeli Personellere Sosyal Denge Tazminatını Yeniledi

İstanbul'da düzenlenen "MAHZEN-34" operasyonunda, Elebaşılığını Sezai Gülmez'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde bulunduğu örgüt üyesi 9 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucu, Sezai Gülmez'in liderliğindeki suç örgütü üyeleri hakkında birçok suçlama yapıldı. Örgütün, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, işyerlerine yönelik molotofkokteyli ve silahlı saldırılar gerçekleştirme, genel güvenliği tehlikeye sokma, kanuna muhalefet, tehdit ve mala zarar verme gibi suçları işlediği tespit edildi.

Operasyon kapsamında, 3 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda şarjör ve fişek ele geçirildi.

İstanbul'da gerçekleştirilen bu önemli operasyon sonucunda, Sezai Gülmez'in liderliğindeki "MAHZEN-34" adlı organize suç örgütü etkisiz hale getirildi. Halkımızın güvenliği için böylesine etkili operasyonlara devam edilecektir.

#Istanbul #OrganizeSuç #Operasyon