Bıçaklı Kavga Faciası: Afyonkarahisar'da Bir Aile Dramı!

Gözden kaçırmayın

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptıİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptı

Afyonkarahisar'da, Park Afyon AVM Rezidansları'nın 11. katında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Mermerci olarak çalışan S.B. ve kardeşi G.B. arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir tartışma çıktı.


Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, G.B., yanında getirdiği bıçakla asansörde abisi S.B.'yi yolunu keserek saldırdı. Yaşanan vahim saldırı sonucunda S.B. aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı ve hızla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen, S.B. yapılan müdahalelere yanıt vermez oldu ve maalesef hayatını kaybetti.

Olayın ardından G.B., olay yerinden otomobiliyle hızla uzaklaşarak kaçtı. Bu dramatik olayın ardından güvenlik güçleri, bölgede geniş çaplı araştırmalarını başlattı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hastanede başka bir olayın yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artırdı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Afyonkarahisar halkı şokta ve son gelişmeler merakla bekleniyor.