-

Gözden kaçırmayın

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Yeni Bölümüne Dair Ön IzlemeKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Yeni Bölümüne Dair Ön Izleme

Büyük zorluklarla dolu bir geçmişin ardından mücadele ve azimle bulduğu refahla büyüleyici hikayesiyle dizi severlere ulaşan "Şahane Hayatım", sadece ekranlardaki başarılarıyla değil, karakterlerin etkileyici sözleriyle de izleyicilerin hafızasına kazınıyor. Özellikle dizinin ana karakteri Şebnem'in yaşamındaki inişler ve çıkışlar, onun herkes tarafından bilinen ve tekrarlanan replikleri sayesinde unutulmaz anlara dönüşüyor.

Dizide Şebnem karakterine hayat veren Şebnem Gümüşçü'nün sergilediği performans, hayranları tarafından oldukça beğeniliyor. Zaman zaman dramatik zaman zaman ise cesur ve mücadeleci yönüyle ön plana çıkan Şebnem'in söylediği her replik, diziye tutkun izleyicilerin dillerine pelesenk oluyor.

"Şahane Hayatım", her hafta sürükleyici ve merak uyandıran bölümleriyle ekrana gelirken, yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği Ay Yapım imzasını taşıyor. Dizinin özgün hikayesi Meriç Acemi'ye aitken, senaryosunu Çağla Kızılelma kaleme alıyor ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener gibi güçlü isimlerin yer aldığı ve seyirciyi her bölümünde aksiyon, aşk, entrika dolu anlarla buluşturan "Şahane Hayatım", hayatta adalete ve ikinci şanslara dair inancı perdeye taşıyor. Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi değerli oyuncuların da kadrosunda bulunduğu dizi, yayın hayatına devam ederken, Şebnem karakterinin replikleri zamanla popüler kültür içerisinde de kendine yer buluyor.