-

Gözden kaçırmayın

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Yeni Bölümüne Dair Ön IzlemeKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Yeni Bölümüne Dair Ön Izleme

Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs'ün fatihi olarak bilinen tarihi kişiliğinin çarpıcı hikayelerini ekranlara taşıyan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin 22. bölümünün tanıtımı izleyicilerle buluştu. Yeni bölümde, Gazze bölgesinde yaşayan Müslümanların yardım çağrısının yanı sıra İslam dünyasının umutla beklediği gelişmeler ekrana gelecek.

Selahaddin Eyyubi'nin zorlu mücadelelerini ve esaret altındaki Müslümanların özgürlüğe kavuşmasındaki çabalarını konu alan dizi, ana karakterin kahramanlıklarını ve siyasi zekasını gözler önüne seriyor. Tarihi gerçeklere dayanan ve görsel anlatımlarıyla döneme ışık tutmayı amaçlayan yapım, izleyicilere zamanın ruhunu hissettirmeyi başarıyor.

Dizi severler, Selahaddin Eyyubi'nin pür dikkat izlenecek yeni bölümünü, yarın akşam saat 20.00'de Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarından biri olan TRT 1'de izleyebilecekler. Tarihi drama sevenler, bu bölümü kaçırmamak için şimdiden heyecanlanmaya başladı.