-

Gözden kaçırmayın

Ali Özkaya Dinar'da Taziye Ziyaretine KatıldıAli Özkaya Dinar'da Taziye Ziyaretine Katıldı

Dünya Veteriner Hekimler Günü münasebetiyle bir dizi etkinliğin yer aldığı tören, genç yeteneklerin katılımlarıyla ve veteriner hekimlere sunulan hizmet plaketleriyle özel bir anlam kazandı. Etkinlikte, çeşitli sanatsal ve edebi dallarda yeteneklerini sergileyen öğrenciler ödüllendirildi. Ayrıca, veterinerlik alanında uzun yıllara dayanan emekler de takdirle karşılandı.

Bu anlamlı günde emeklerinden dolayı şükranlarını ifade eden milletvekili, kutsal bir meslek olarak tanımladığı veterinerliğin değerini vurguladı. Mesleğe yıllarını adamış veteriner hekimlerle birlikte olmanın kendileri için de ayrı bir onur kaynağı olduğunun altını çizdi.

Milletvekili, bu tip organizasyonlara öncülük ederek mesleki dayanışmayı ve bilincini pekiştiren yerel veteriner hekimler odasının başkan ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin ve veteriner hekimlerin başarılarının kutlandığı bu etkinliğin, ileriye dönük olarak da mesleki gelişmeler için motivasyon kaynağı oluşturacağına inancını dile getirdi.