-

Gözden kaçırmayın

Sonbahar ve Kış Sezonu İçin Yeni Koleksiyon TanıtıldıSonbahar ve Kış Sezonu İçin Yeni Koleksiyon Tanıtıldı

Bu hafta baharın coşkusuyla aydınlık enerjiler içimizi ısıtırken, gökyüzü hareketlerinin burçlarımız üzerindeki etkileri de yine oldukça konuşulacak gibi duruyor. Ay haftaya Oğlak burcunda seyrederken yönetim, mali durumlar ve ekonomik meseleler öne çıkıyor. Baharın ilk işaretlerini taşıyan bu dönemde, Venüs'ün Boğa burcuna geçişi ile birlikte, ilişkilerimizde güven ve istikrar arayışımız artarken, uzun vadeli ve bizi geliştirecek bağlar kurmaya yöneliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde ise Mars'ın Neptün ile kavuşumu, girişimlerimizde bizi yanılgılara sürükleyebilecek etkilere işaret ediyor. Bu yüzden adımlarımızı dikkatlice atmalı ve sağlıkla ilgili konularda, özellikle de bağışıklık sistemimizi desteklemeye özen göstermeliyiz. Su elementiyle ilgili sorunlar bu dönemde gündeme gelebilir.

Dinamik ve hareketli bir hafta bizleri bekliyor zira Mars, enerjik ve cesur Koç burcuna geçiş yapıyor. Bu, hem kadın hem de erkek enerjilerinin güçlü bir şekilde hissedileceği bir zaman dilimini işaret ediyor. Haftanın ilerleyen günlerinde ise Plüton'un retro hareketine başlıyoruz, derinlemesine dönüşümler ve değişimler kapımızı çalabilir.

Cumartesi ve Pazar günleri ise Merkür, Nisan ayı başında meydana gelen güneş tutulmasının izlerini sürüyor ve bu dönemin etkilerini canlandırıyor. İletişim, zihinsel süreçler ve her türlü alışveriş bu etkilerden etkilenecek gibi duruyor.