-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş, Corendon Alanyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını SürdürüyorBeşiktaş, Corendon Alanyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Sultanlar Ligi'nde büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaştı. Normal sezonu lider olarak tamamlayan ve yarı finalde Türk Hava Yolları'nı mağlup ederek finale yükselen Sarı Melekler, Eczacıbaşı Dynavit ile oynadıkları final serisine damga vurdu. Serinin ilk maçını kazanan Fenerbahçe, ikinci maçta bir yenilgi aldıktan sonra üçüncü maçta tekrar galibiyetle ayrılıp seride öne geçmeyi başardı. Serinin dördüncü maçında aldığı mağlubiyetle eşit duruma gelen ekip, final serisinin beşinci ve belirleyici maçında parkeye çıktı.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, final serisinin son maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 25-18, 25-22 ve 27-25'lik set skorlarıyla 3-0 yenerek şampiyonluklarına bir yenisini ekledi. Bu başarı, takımın ard arda ikinci ve toplamda ise yedinci şampiyonluğunu simgeliyor.

Bu sezon ayrıca AXA Sigorta Kupa Voley zaferinin ardından, lig kupasını da müzesine götürerek çifte şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe, geçmişte elde ettiği başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Sarı Melekler, kulübün voleybol tarihinde önemli bir yer edinmeye devam ediyor.