Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne KatıldıMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler ASELSAN’ın Taşınabilir Erken İkaz Radar Sistemi (TEİRS) Teslimat Töreni'ne Katıldı


Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Kutlamaya ilçe halkından oldukça yoğun bir katılım oldu ve tüm ilçe bayramın coşkusuna ortak oldu.



İlçede düzenlenen etkinlikler kapsamında, çocukların yüzü gülerek katıldıkları bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi. Sultandağı Valisi Tunahan Nas'ın da aralarında bulunduğu ilçe protokolü, etkinliklere katılarak kutlamaya renk kattı.



Etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler okundu, danslar ve çeşitli gösteriler ile renkli sahneler sergilendi. Ayrıca, başarılı öğrencilerin emeklerinin ödüllendirildiği bir ödül töreni de gerçekleştirildi. Sultandağı Valisi Tunahan Nas, öğrencilere ödüllerini bizzat kendisi takdim etti, başarılarından dolayı tebrik etti ve bayramlarını kutladı. Sultandağı böylece unutulmayacak bir 23 Nisan yaşamış oldu.