-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir ve Bursa'da düzenlenen "Mahzen-31" operasyonlarında İsmail Yavuz'un liderlik ettiği organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Balıkesir ve Bursa'da İsmail Yavuz liderliğindeki organize suç örgütüne yönelik "Mahzen-31" operasyonlarının gerçekleştirildiğini bildirdi.

Operasyonlarda, İsmail Yavuz'un da aralarında olduğu 8 şüpheli üye yakalandı ve bu suç örgütünün çökertildiği açıklandı. Ali Yerlikaya, "Operasyonlar sırasında, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma ve hırsızlık' suçlarını örgütlü bir şekilde işleyen organize suç örgütü üyelerinin, borçlandırma yoluyla alıkoyma, silah tehditi ve saldırı, gasp ve hırsızlık, yağma ve işkence, uyuşturucu madde üretimi ve satışı yaptıkları tespit edildi." açıklamasında bulundu.

Operasyonlar sırasında av tüfekleri, çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve suçta kullanıldığı belirlenen birçok cep telefonuna el konulduğunu aktaran Ali Yerlikaya, "Suç işleyenlere, halkımızın huzurunu bozanlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Ne büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adaletin önüne çıkaracağız. Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığına ve operasyonlara liderlik eden cesur jandarmamızı tebrik ediyorum." dedi.

#Mahzen31 #İçişleriBakanı #OrganizeSuçÖrgütü #Operasyon #SuçlaMücadele