-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Bu akşam izleyiciyle buluşacak olan drama türündeki popüler dizi "Kızıl Goncalar"ın 15. bölümü, merakla beklenen sahneleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizi, farklı dünya görüşlerine sahip Levent ve Meryem adlı iki karakterin çatışmasını ve evlat sevgisinin bu çatışma karşısındaki birleştirici gücünü ele alıyor.

Özcan Deniz'in seküler ve Atatürkçü bir karakter olarak canlandırdığı Levent ile Özgü Namal'ın muhafazakar bir tarikat yapılanması içerisinde hayatını sürdüren Meryem karakterine hayat verdiği yapım; inanç, ideoloji gibi konulardaki farklılıkların yanı sıra anne-baba olma duygusunun güçlü bağını işliyor.

Dizide ayrıca, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz gibi oyuncular da kendilerine özgü rolleriyle dikkat çekiyorlar. "Kızıl Goncalar", Gold Film yapımı olup, yapımcılığını Faruk Turgut üstleniyor. Dizi; genel koordinatörlüğünü Ahsen Tüzün Baltepe'nin yaptığı; Ömür Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Şükrü Necati Şahin tarafından kaleme alınan bir senaryoya sahip.

Yeni bölümüyle seyircileri ekran başına kitlemeye hazırlanan "Kızıl Goncalar", her hafta olduğu gibi bu hafta da kaliteli yapımı ve güçlü hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

#KızılGoncalar #dizi #tvdizi #popülerdizi #özcanDeniz #özgüNamal #dram #evlatsevgisi #inanç #ideoloji