-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Türk Televizyon dizisi "Kızıl Goncalar", dikkatle takip edilen bir dizi ve 14. bölümünde heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Drama türündeki dizi, Levent ve Meryem'in sıra dışı hikayesine odaklanıyor. Levent, modern ve seküler bir Atatürkçüyken, Meryem, muhafazakar bir tarikatın gölgesinde yaşayan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Son bölümde Meryem, zina ile suçlanırken Levent'in yardım çabaları tarikatın direnciyle karşılaştı. Meryem, kocası Naim'in zulmü altında ezilirken, kızı Zeynep ve Levent'in desteği ona umudu geri getiriyor. Ancak Naim, Meryem'den vazgeçmek istemeyerek, onu korkunç bir sınavla yüzleştiriyor.

Bu bölümde dizi, derin duygusal anlar yaşatıyor ve Levent'in hayatındaki diğer ilişkilerde gerilimi artırıyor. Beste ile olan ilişkisinin kötüye gitmesi ve Suavi'nin ötanazi kararı, onu daha da zor bir duruma sokuyor.

"Kızıl Goncalar" dizisinin yapımcılığını Faruk Turgut üstlenirken, genel koordinasyonunu Ahsen Tüzün Baltepe yapıyor. Dizi, Şükrü Necati Şahin'in senaryosuyla ekranlara gelmektedir ve yönetmenlik koltuğunda Ömür Atay bulunuyor. Başrolleri Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı gibi başarılı oyuncular paylaşıyor.

"Kızıl Goncalar" her Pazartesi NOW platformunda izleyicileriyle buluşuyor ve aile olmanın ve ebeveynliğin gücünü, inanç ve düşünce ayrılıklarının ötesinde sergiliyor. Gold Film tarafından hayata geçirilen dizi, duygusal derinlik yaşatmanın yanı sıra toplumsal meselelere de değiniyor. #KızılGoncalar #TelevizyonDizisi #TürkDiziSektörü