-

Gözden kaçırmayın

Adana Demirspor Kulübü, Şentürk Çalık'ı AnıyorAdana Demirspor Kulübü, Şentürk Çalık'ı Anıyor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için MKE Ankaragücü ile yapacağı mücadeleye hazır. İstanbul temsilcisi, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirilen yoğun çalışma seansıyla antrenman sona erdi.

Sabah saatlerinde başlayan antrenman, kondisyon ve taktiksel çalışmalara ağırlık verildi. Futbolcular, ısınma hareketleri ve koşularla başladıkları çalışmaya pas ve top kapma çalışmalarıyla devam ettiler. Taktiksel oyunlarla antrenman sonlandırıldı.

Beşiktaş, 1903 yılında kurulan ve Türkiye'nin öncü futbol kulüplerinden biri olan bir takımdır. Kulüp, 1911 yılında resmi olarak Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü adını aldı ve Türk sporuna önemli katkılarda bulundu. Geçmişte kazandığı kupalara ek olarak, futbol dalında da başarılı bir kulüp olan Beşiktaş, Türkiye'nin en tanınan ve takip edilen spor kuruluşlarından biri konumundadır. Hasan Arat başkanlığındaki kulüp, köklü değerlerini gelecek maçlara odaklanarak sürdürmektedir.

#Beşiktaş #ZiraatTürkiyeKupası #MKEAnkaragücü #Futbol #Spor #İstanbulTemsilcisi