-

Gözden kaçırmayın

Türkiye Eskrim Fedarasyonu U10-U12-U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda başarılar elde ettiTürkiye Eskrim Fedarasyonu U10-U12-U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda başarılar elde etti

Türk futbolunda huzur kaçıran bir olay yaşandı. TFF 3. Lig takımlarından Alanyaspor'un kardeş takımı Alanya Kestelspor, Siirt'te maç öncesi ciddi bir saldırıya maruz kaldı. Saldırı soyunma odasında ve koridorlarda gerçekleşti ve takım oyuncuları ile spor camiasını derinden etkiledi.

Bu olay sporun centilmenlik ve kardeşlik anlayışıyla bağdaşmamaktadır. Futbolseverler ve ilgililer büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade etmektedir. Saldırının Türk futbolunun değerlerine ve sporun doğasına zarar verdiği vurgulanarak tepki gösterilmektedir. Olaya karışanların kimliklerinin bir an önce tespit edilerek, hak ettikleri cezaları almaları çağrısı yapılmaktadır. Bu tarz olayların sporun birleştirici ve dostça ruhunu gölgelememesi için gerekli önlemlerin alınması büyük bir önem taşımaktadır. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte ve gelişmeler yakından takip edilmektedir.

#TürkFutbolu #Centilmenlik #Kardeşlik #Haber