Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine bağlı Susuz kavşağında halk otobüsü şarampole yuvarlandı

Gözden kaçırmayın

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptıİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Taşıyan Helikopter Kaza Yaptı

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine bağlı Susuz kavşağında, İscehisar Belediyesi'ne ait bir halk otobüsü şarampole düşerek ciddi bir trafik kazasına neden oldu. Minibüsün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.



Afyonkarahisar'da yaşanan kaza, İscehisar Belediyesi'ne ait halk otobüsünün Susuz kavşağında kontrolden çıkıp, yol kenarındaki bir fabrikanın bahçesine yan yatarak durmasına sebep oldu. Otobüs, yoldaki ağaçları ve tabelaları devirerek sürüklenirken, olay yerine gelen acil müdahale ekipleri tarafından yaralılara hızla müdahale edildi. Kazada yaralanan 5 kişi derhal çevredeki hastanelere sevk edildi.



Olaya ilişkin acil servisler, polis, itfaiye ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, kazanın gerçekleştiği Susuz bölgesine yönlendirildi. Kaza mahalline vardıklarında yaralı vatandaşları otobüsten çıkaran ekipler, hemen ilk yardım uyguladıktan sonra tedavileri için hastaneye nakletti.



Kazanın gerçekleştiği Afyon-Ankara karayolu üzerindeki Susuz Kasabası civarında, direksiyon kontrolünü yitiren sürücü yüzünden otobüs şarampole devrildi. Şarampole yuvarlanan otobüste bulunan 5 kişi, kazadan yaralı olarak kurtuldu ve sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındı.



Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında daha geniş bilgi toplamak üzere çeşitli incelemeler yapılıyor. Kazaya neden olan sebepler ve olası ihmaller detaylı bir şekilde incelenerek, yaralıların son durumu ve kazaya karışan sürücü hakkında gerekli yasal işlemler uygulanacaktır.