-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı KutlandıEskişehir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Eskişehir'de düzenlenen Okul Sporları Yıldız Genç Bilardo İl Birinciliği, yoğun bir rekabetin yaşandığı bir müsabakaya ev sahipliği yaptı. Genç sporcular, yeteneklerini sergileyerek birbirleriyle yarıştı ve dereceye giren öğrenciler kürsüde yer alma başarısını elde etti.

Turnuva, gençler arasında bilardo sporuna olan ilginin büyük olduğunu gösteriyor ve sporcuların ortaya koydukları performanslar izleyiciler tarafından takdir edildi. Mücadele sonunda başarılı olan sporcular ödüllendirildi ve turnuva sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, etkinlik sonrasında bir açıklama yaparak dereceye giren sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Bu tür organizasyonların gençlerin spora olan ilgisini arttırmak ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamak açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Eskişehir'deki bu müsabaka, genç sporcuların kendilerini gösterme fırsatı buldukları değerli bir platform oldu.

#Eskişehir #okulsporları #bilardo #gençsporcular