-

Gözden kaçırmayın

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdiTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ilısu Barajı'nın Türkiye'nin ekonomisine sağladığı katkıları değerlendirdi

İl Müftüsü Bekir Gerek, Eskişehir'de anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Kendisine Ramazan Bayramı dolayısıyla samimi bir tebrik kartı gönderen genç bir öğrenci, İl Müftülüğü'ne davet edildi. Ziyarete katılan öğrenci, yerel bir ilkokulun 2. sınıfından biriydi ve bu nazik jestiyle bayram ruhuna uygun davrandı.

Öğrencinin öğretmeni, tebrik kartı gönderme geleneğini sürdürdüklerini ve öğrencilerin sosyal duyarlılık kazandığı bu kişisel dokunuşların önemini vurguladı. Genç öğrencinin öğretmeni de ziyarette hazır bulundu.

İl Müftüsü, öğrencinin gönderdiği tebrik kartını takdirle karşıladı ve nazik jesti için çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti. Müftü, bir öğrencinin bu kadar düşünceli bir hareket sergilemesinden memnuniyet duyduğunu belirterek öğrenci ve öğretmenini övdü. Müftü, bayramın manevi değerlerini ve birlik duygusunu yansıtan geleneksel alışkanlıkların önemine dikkat çekti.

Kalpleri ısıtan bu ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi ve eski geleneklerin yeni kuşaklar tarafından yaşatıldığı güzel bir örnek oldu.

#İlMüftüsü #BayramZiyareti #ÖğrenciTebriği #Samimilik #Gelenekler #Eskişehir