-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser

Eskişehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanla bekleniyor. Bu özel gün, yöresel coşkusunu yaşatmak için çeşitli aktivitelerle dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Etkinlikler, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlamayı ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Atölyelerde ve oyunlarda çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirecek. Konserler de programa dahil edilerek herkesin beğenisine sunulacak.

23 Nisan'da gerçekleştirilecek olan bu şenlik, unutulmaz anlar yaşamak isteyen çocukları ve ailelerini davet ediyor. Etkinlik, çocukların neşe içinde eğlenip bilgi edinmelerini hedefliyor. Çocuk haklarına vurgu yaparak, kültürel farkındalık geliştirmeye teşvik ediyor. Farklı yaş gruplarına uygun olarak düzenlenen etkinliklerle, herkesin keyifle vakit geçireceği bir festival ortamı oluşturulacak. Bayramın önemi ve milli egemenliğin değeri hakkında önemli dersler de verilerek çocuklara demokratik değerler aşılanacak. Etkinliklerle birlikte 23 Nisan coşkusunun herkesi kucaklaması amaçlanıyor.

Eskişehir'de düzenlenecek olan 23 Nisan etkinliği, çocuklar ve aileleri eğlenceli bir gün geçirmeye çağırıyor. Bu özel bayramın anlamını yansıtan etkinliklerle, çocuklar hem eğlenip hem de öğrenerek zaman geçirecekler. Atölyelerde yaratıcılıklarını sergileyebilecek, oyun ve yarışmalarda keyifli dakikalar yaşayacaklar. Ayrıca konserlerle de müzik dolu bir atmosfer sunulacak. 23 Nisan coşkusunun herkes tarafından yılın en özel günlerinden biri olarak kutlanması hedefleniyor.

#23Nisan #UlusalEgemenlikveÇocukBayramı #Eskişehir #çocuklar #aileler #etkinlikler #eğlence #öğrenme