-

Gözden kaçırmayın

Uşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandıUşak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, ilimizde bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi ve alınması gereken önlemler üzerine konuşuldu. Vali Aksoy, uyuşturucu, alkol, tütün gibi madde bağımlılıklarıyla birlikte kumar ve teknoloji bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıklarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve güvenlik birimlerinin bağımlılıkla mücadeledeki çalışmaları hakkında sunumlar yapıldı. Toplantıda, mevcut durum, risk haritası, yeni gelişmeler ve sorunlar gibi uyuşturucuyla mücadele konuları ele alınarak, alınacak tedbirler ve yapılacak faaliyetler hakkında kararlar alındı. Vali Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, kaymakamlar, kamu kurum müdürleri ve kurul üyeleri de toplantıya katıldı.