-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı KutlandıEskişehir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Eskişehir'de heyecan verici bir spor etkinliği başladı. Okul Sporları Bocce İl Birinciliği Müsabakaları genç, yıldız ve küçükler kategorilerinde dün başlamış olup 20 Nisan tarihinde son bulacak.

Mücadelelere ev sahipliği yapan şehrimizin gözde spor salonlarından biri, oyuncuların kıyasıya mücadelelerine tanıklık ediyor. Sporun farklı branşlarına olan ilgiyi artırma amacı taşıyan bu turnuvada yer alan tüm öğrenci sporcularımızın karşılaşmalarında ortaya koyacakları performans merakla bekleniyor. Organizasyon süresince oldukça çekişmeli geçmesi beklenen maçlar, oyuncuların strateji ve becerilerini sergileyecekleri bir ortamda gerçekleşecek.

Eğitim hayatlarına devam eden genç yeteneklerin sportif gelişimine katkıda bulunacak olan bu etkinlik, ilimizin spor kültürüne de değerli bir katkı sağlamakta. Şehrimiz ve tüm katılımcı sporcular için bereketli ve başarılı bir turnuva olması temennisiyle, müsabakalarda yer alacak her bireye başarılar diliyoruz.

#Eskişehirspor #Bocce #OkulSporları #SporEtkinliği