-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda'nın Son Bölümünde Zeynep'in YaşadıklarıHudutsuz Sevda'nın Son Bölümünde Zeynep'in Yaşadıkları

İstanbul'da düzenlenen bir konser etkinliği, genç solist Uygar Efe Bektaş'ı dinleyicilerle buluşturdu. Türk Sanat Müziği'nin özel eserlerini seslendiren Bektaş, ud sanatçısı Murat Bağdatlı, keman ustası Aziz Şükrü Özoğuz, kanun virtüözü Caner Can ve ritm sanatçısı Mevlüt Gökhan Başin gibi yetenekli müzisyenler eşliğinde performans sergiledi. 15 Ocak akşamı gerçekleşen etkinlik, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Konserde, "Bitmez Tükenmez Bu Dert Ömür Diyorlar Buna", "Baharın Zamanı Geldi A Canım" ve "Bari Felek Ben Yüzüne Söyleyim" gibi duygusal ve geleneksel eserler seslendirildi. Uygar Efe Bektaş, İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği Gençlik Korosu ve Eyüp Musiki Vakfı'nda gösterdiği başarılı performanslarla adını duyurdu. Şu anda İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda akademik eğitimine devam etmektedir.

Bu tür müzik etkinlikleri, müzikseverlerin ilgisini çekmekte ve yetenekli genç müzisyenlere destek olmaktadır. Benzer organizasyonlar düzenlenmeye devam ederek daha fazla bilgi almak ve yeni yetenekleri keşfetmek mümkündür. Detaylar ve müzik dünyasıyla ilgili daha fazla bilgi için ilgili kurumun internet sitesi ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.

#İstanbul #müzikkonseri #gençmüzisyen #TürkSanatMüziği #UygarEfeBektaş #müziketkinliği