-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi'nde Yeni Bir Etkinlik Alanı: Japon BahçesiAnadolu Üniversitesi'nde Yeni Bir Etkinlik Alanı: Japon Bahçesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon Kocatepe Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile ilimizdeki sınıf öğretmenlerinin müzik derslerini daha etkili bir şekilde işlemelerini sağlamak amacıyla temel bağlama çalma becerisi atölye çalışmaları düzenlendi. Bu eğitimler TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin müzik atölyesinde gerçekleştirildi ve eğitimi Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sami Emrah Gerekten verdi. Eğitimleri tamamlayan Dr. Sami Emrah Gerekten, İl Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret ederek bu eğitime katılandığı için memnuniyetini dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yapılan ziyarette şunları söyledi: "Atölyeye katılan sınıf öğretmenlerimizin bağlamanın ilköğretim aşamasında etkili bir öğretim aracı olarak kullanılması hedefiyle başladığımız eğitimlerin genel olarak yaygınlaşması için çalışmalar yapıyoruz." Ziyaret, Miraç Sünnetci'nin emeklerinden dolayı Dr. Sami Emrah Gerekten'e "Teşekkür Belgesi" takdimiyle sona erdi.

#İlMilliEğitimMüdürlüğü #AfyonKocatepeÜniversitesi #bağlamaçalma #atölyeçalışmaları #müziköğretmenleri #eğitim