-

Gözden kaçırmayın

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Sonrası Seçilen Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlarımızla Toplantı Gerçekleştirildi31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Sonrası Seçilen Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlarımızla Toplantı Gerçekleştirildi

Mihallıçık İlçesinde görev yaptığı dönemde birlikte çalıştığı Mahalle Muhtarı Ziya Tekeş ve Yunusemre Türbesi çalışanı Latif Güngör'ün oğulları Kaymakamımız Sayın Sadettin Yücel'i ziyaret etti.

Mihallıçık İlçesi'nde görev yapan Kaymakam Sadettin Yücel, eski çalışma arkadaşlarının oğullarının kendisini ziyaret ettiğini duyurdu. Ziya Tekeş ve Latif Güngör'ün oğulları, Kaymakam Yücel'e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gazetecilik 5N1K kurallarına göre özgün olarak aktarılan haberde, Mihallıçık İlçesi Kaymakamı Sadettin Yücel'in eski çalışma arkadaşlarının oğullarını ağırladığı belirtiliyor. Muhtar Ziya Tekeş ve Yunusemre Türbesi çalışanı Latif Güngör'ün çocukları, Kaymakam Yücel'i ziyaret ederek kendisine desteklerini gösterdi.

Bu anlamlı ziyaret, Mihallıçık İlçesi'nde çalıştığı dönemdeki mesai arkadaşlarıyla olan samimiyetini ve dostluğunu yansıtması açısından önem taşıyor. Kaymakam Yücel, eski çalışma arkadaşlarının oğullarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Bu güzel buluşma, Mihallıçık İlçesi halkı arasındaki dayanışma ve birlik duygusunu da vurgulamaktadır. Muhtar Ziya Tekeş ve Yunusemre Türbesi çalışanı Latif Güngör'ün oğulları, babalarının eski iş arkadaşı olan Kaymakam Sadettin Yücel'i ziyaret ederek ona olan saygı ve sevgilerini bir kez daha ortaya koymuşlardır.

#Mihallıçıkİlçesi #KaymakamSadettinYücel #ZiyaTekeş #LatifGüngör #MuhtarZiyatekeş #LatifGüngör #EskiÇalışmaArkadaşları #MihallıçıkDayanışması