-

Gözden kaçırmayın

Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nde Müzede Pazartesi etkinliğiTürkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi'nde Müzede Pazartesi etkinliği

2024 yılında düzenlenecek olan League of Legends Çoklu Spor Etkinliği (MSI), oyuncuları heyecanlandıran yenilikleriyle dikkat çekiyor. 1-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik, oyunculara Empyrean temalı yeni kaplamalar, 16 oyuncuya kadar destekleyen Arena Modu ve Dünya Şampiyonası bileti için kıyasıya bir mücadele imkanı sunacak.

Oyun severler, yeni Arena Modunu önizlemek için League of Legends'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Ayrıca, etkinliği Mayıs ayı boyunca online olarak canlı izlemek de mümkün olacak.

Etkinlik kapsamında öngörülen müsabaka takvimi şu şekilde belirlendi: Eleme Maçları 1-5 Mayıs, Parantez Aşaması 7-19 Mayıs ve Büyük Final ile Açılış Töreni 19 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Empyrean Etkinlik Geçişi ve Empyrean Nocturne Derisi ve Paketi satışlarının %50'si, MSI 2024'te yarışacak takımlara destek olarak aktarılacak.

Yeni başlayan veya tecrübeli oyuncular, League of Legends'ı indirip kayıt olarak bu rekabet dolu evrene katılabilirler. Bu etkinlik, oyunculara solo ve takım halinde üst düzey bir rekabet ortamı sunmanın yanı sıra, dünyanın dört bir yanındaki e-spor takımlarını desteklemek için benzersiz fırsatlar sunuyor.

#LeagueofLegends #MSI2024 #Empyrean #eSpor #DünyaŞampiyonası #ArenaModu