-

Gözden kaçırmayın

Türkiye Eskrim Fedarasyonu U10-U12-U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda başarılar elde ettiTürkiye Eskrim Fedarasyonu U10-U12-U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda başarılar elde etti

Sivas'ta Süper Lig'de oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Futbolseverler, 33. haftada oynanacak olan bu karşılaşmayı izlemek için yerlerini almak için hazırlıklarını yapıyor. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü akşam saat 20.00'de Sivasspor'un kendi sahasında gerçekleştirilecek.

Maçın biletleri farklı kategorilerde ve fiyat aralıklarında taraftarların erişimine açıldı. VIP kategorisinden maraton ve güney tribünlerine kadar çeşitli fiyat seçenekleri bulunuyor. Özellikle ilgi çekmesi ve talep görmesi beklenen VIP kategorisi için belirlenen fiyat oldukça dikkat çekici bir şekilde öne çıkıyor. Ayrıca, bayan taraftarlar için ayrı bir bölüm tahsis edilmiş durumda. Sevilen takımlarını desteklemek isteyen sporseverler, maç biletilerini yoğun ilgi ile karşılaşması beklenen kanallar üzerinden temin edebilecekler.

#Sivasspor #Fenerbahçe #SüperLig #futbol #maç