-

Gözden kaçırmayın

Türk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Konser VerecekTürk Silahlı Kuvvetleri Armoni Mızıkası Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde Konser Verecek

Eskişehir'de, yerel yaratıcılığı ve bilinci artırmayı hedefleyen bir atölye düzenleniyor. "Sürdürülebilir Yaratıcı Mutfak Uygulamaları" isimli atölye çalışması, yemek yapma sanatını sürdürülebilirlikle birleştirerek ilgi duyan katılımcıların mutfak becerilerini çevre dostu yöntemlerle geliştirmeyi amaçlıyor. Atölye, Eskişehir Meslek Yüksekokulu tarafından 17 Nisan Çarşamba günü, öğleden sonra 14.00'den itibaren dört saat süresince gerçekleştirilecek.

Atölye çalışması, katılımcılara lezzetli ve ekolojik ayak izi düşük yemekler yapmanın yöntemlerini aktarmanın yanı sıra bilinçli tüketim ve atık azaltma konusunda da bilgi ve tecrübe paylaşımı yapacak. Bu etkinlik, mutfakta sürdürülebilir uygulamaları teşvik etme ve toplumsal farkındalık oluşturma hedefleri doğrultusunda düzenlenmektedir. Aynı zamanda her seviyeden katılımcıya hitap etmektedir.

#Eskişehir #atölye #sürdürülebilirlik #mutfak #çevre #sosyalbilinç