-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

Eski Başbakan ve TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut, vefatının birinci yıl dönümünde anıldı. Uzun yıllar boyunca farklı kamu görevlerinde yer alan ve siyaset sahnesinde önemli izler bırakan Akbulut için düzenlenen anma töreninde, siyasi kariyerine dair başarıları ve hizmetleri vurgulandı.

Yıldırım Akbulut, kariyerine milletvekili olarak başlamış, daha sonra bakanlık ve TBMM başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. Siyasi hayatı boyunca ülkenin karşılaştığı pek çok zorluğa karşı liderlik yapan Akbulut, başbakan olarak da hizmet vermişti.

Anma töreninde konuşan yetkililer, Akbulut'un devlet ve siyaset anlayışının önemine değinerek, ülkeye olan katkılarının ve yaşam boyu süren hizmetlerinin her zaman hatırlanacağını ifade etti. Bir yıl önce kaybettiğimiz Yıldırım Akbulut, siyasi mirası ve çalışmalarıyla Türkiye tarihinin önemli figürlerinden biri olarak anılmaya devam ediyor.

#YıldırımAkbulut #anma #siyaset #devlet #Başbakan #TBMMBaşkanı