-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

Ak Parti'nin Afyonkarahisar bölgesinde düzenlediği bayramlaşma etkinliği, milletvekilleri, il başkanları ve parti üyelerinin katılımıyla renkli bir görüntüye sahne oldu. Yerel halkla bir araya gelen partililer, bayram sevincini samimi bir ortamda paylaştı. Bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Bu özel günlerde birleşen gönüllerin güzel bir örneği olan etkinlik, toplumsal dayanışmanın ve kaynaşmanın göstergesi olarak değerlendirildi.

Bayramlaşma törenine İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan gibi milletvekilleri ile Hüseyin Menteş gibi il başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Parti üyeleri, hemşehrileriyle sıcak ve dostane bir ortamda buluşarak bayramın manevi atmosferini birlikte yaşadı. Etkinlik, yerel topluluğun bir arada olma önemine vurgu yaparak toplumsal ilişkileri güçlendiren bir platform olarak görüldü. Aynı zamanda parti çalışmalarının yanı sıra toplumsal etkileşimi de önemseyen bir yaklaşımın göstergesi olan etkinlikler, siyasetin sadece resmi çalışmalarla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda toplumun sosyal yapısını da kucakladığını gösterdi.

#AkParti #Afyonkarahisar #bayramlaşma #toplumsaldayanışma #siyaset #toplum