-

Gözden kaçırmayın

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik EttiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Sonrası Yaptığı Açıklamada Erdoğan'ı Tebrik Etti

Yerel siyasi temsilciler, birlik ve beraberliği pekiştirme adına bayram vesilesiyle nezaket ziyaretlerini sürdürdü. CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, bayramlaşma kapsamında iktidar ve muhalefet partisi ofislerini ziyaret etti.

CHP, bayramın özünde yatan kardeşlik ve dayanışma ruhuyla hareket ederek, Afyonkarahisar'da kendi parti üyeleriyle beraber hem iktidarda bulunan AK Parti'nin hem de muhalefetteki İyi Parti'nin il başkanlıklarına bayram ziyaretleri düzenledi. Bu ziyaretlerle, farklı siyasi düşüncelere sahip olmalarına karşın, ortak çalışma kültürünü ve siyasi nezaketi ön plana çıkardıklarını gösterdiler.

Her iki ziyaret de karşılıklı iyi niyet dilekleri ve gelecek dönemdeki olası iş birliklerine dair samimi sohbetlerle geçti. Parti temsilcileri, siyasi rekabeti bir kenara bırakarak, bayramın birleştirici ruhuna vurgu yaparak, toplumun huzur ve mutluluğu adına bir arada olmanın önemini vurguladılar.

Siyasi partiler arasında yapılan bu ziyaretler, kentin genelindeki siyasi atmosferin olumlu yönde gelişmesine işaret etmekte ve demokratik olgunluğun bir göstergesi olarak kabul edilmekte. Toplumsal barışın ve siyasi diyalogun desteklenmesi açısından büyük önem taşıyan bu tür etkinlikler, siyasi parti temsilcileri tarafından bayramlar dahil olmak üzere çeşitli zamanlarda tekrar edilerek sürekliliğin korunması hedefleniyor.

#CHP #AKParti #İyiParti #bayram #siyasi #parti #neziyaret #dayanışma