-

Gözden kaçırmayın

Türkiye Eskrim Fedarasyonu U10-U12-U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda başarılar elde ettiTürkiye Eskrim Fedarasyonu U10-U12-U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda başarılar elde etti

Mersin'de düzenlenen Bocce Volo Atış yarışmalarında başarılı performans sergileyen sporcularımızdan Hüseyin Yılmaz ikincilik, Eylül Cömertoğlu ve Elifsu Cevher ise üçüncülük derecesi elde etti. Bu önemli etkinlikte ter döken ve dereceye giren sporcularımızın başarısı, tüm katılımcıların ve antrenörlerin emeklerine saygı duyularak takdirle karşılandı.

Sporcularımızın gösterdikleri bu muhteşem performans, sporun özveri ve disiplin gerektiren dünyasında azimle çalışarak elde edilen bu sonuçlarla hem kişisel hem de takım olarak önemli bir başarıya imza atıldığını göstermektedir. Bu başarının, ileride katılacakları müsabakalarda daha büyük hedeflere ulaşmaları için cesaretlendirici bir adım olduğu değerlendirilmektedir.

Yarışmada ve uzun antrenman saatlerinde sporcularımıza desteklerini esirgemeyen antrenörlere ve katkı sağlayan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Genç yeteneklerimizin, gelecekte ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi temsil etmeye devam ederek spor alanında daha büyük başarılara imza atmalarını diliyoruz.

#BocceVoloAtış #SporHaberleri #Mersin #Başarı