-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, göreve yeni atandığı bu dönemde yerel yöneticiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından ziyaret edildi. Erenköy Mahalle Muhtarı Sabri Pelvan, bir kültür ve sosyal dayanışma derneğinin başkanı olarak görev yapan Sabri Pelvan ve Eskişehir ve Bozüyük temsilciliğini yürüten başkanlar Yusuf Demir ve Ümit Bekdemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hamamcı'ya "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Topluluk liderlerinin ziyareti, yeni görevine başlayan Başkan Hamamcı için moral ve destek olarak öne çıkarken, yerel yönetimin ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği önemine vurgu yapıldı. Başkan Hamamcı, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti. Bu buluşma, yerel düzeyde yönetim ve sivil toplum arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi açısından da olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

#İnönüBelediyeBaşkanı #SerhatHamamcı #ErenköyMahalleMuhtarı #SabriPelvan #SivilToplum #YerelYönetim #İşBirliği