-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nda Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu'ndan unutulmaz bir konser

Ramazan ayının birlik ve beraberlik atmosferini pekiştiren iftar buluşmaları, Eskişehir'de bulunan Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen bir etkinlikle bir kez daha canlandı. Merkez, zihinsel engelli bireyler ve ailelerini iftar sofrasında bir araya getirdi. Sadece merkezin faydalanıcılarına değil, aynı zamanda kırsal ilçelerde yaşayan vatandaşlara, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve mesleki eğitim kurslarına katılanlara da kapılarını açtı.

Bu etkinlikle, farklı kesimlerden insanların Ramazan ayının birleştirici ruhuna ortak olmaları ve sosyal dayanışmayı güçlendirmeleri hedeflendi. İftar programı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirildi ve katılımcılar bu özel ayda birlikte olmanın mutluluğunu paylaştılar. Engelli bireylerin sosyal hayata katılımını artırmayı hedefleyen bu organizasyon aynı zamanda ailelerin bir araya gelip tecrübelerini paylaşmalarına olanak tanıyor.

#RamazanAyı #İftar #Dayanışma #Engelliler #Eskişehir