-

Gözden kaçırmayın

Adana Demirspor Kulübü, Şentürk Çalık'ı AnıyorAdana Demirspor Kulübü, Şentürk Çalık'ı Anıyor

Antalyaspor Kulübü, Kadir Gecesi'nde düzenlenen iftar yemeğiyle camiayı bir araya getirdi. Yöneticilerden eski başkanlara, altyapı sporcularından taraftarlara kadar geniş bir katılımcı grubunun yer aldığı organizasyonda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Kadir Gecesi'nin manevi atmosferini futbol camiasıyla birleştiren etkinlikte, Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin ve Vakıf Başkanı Gültekin Gencer gibi önemli isimler de yer aldı. İftar yemeğinin organizatörü Sinan Boztepe'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, katılımcılara teşekkür edilerek yaklaşan bayram için iyi dilekler paylaşıldı.

Boztepe'nin ifadesinde, kulübe hizmet eden herkes için duyduğu minnettarlık ve kırmızı-beyaz renklere bağlılığının altı çizildi. Bu etkinlikle Antalyaspor camiasındaki dayanışma ve birliktelik duygusunun pekiştirilmesi hedeflenirken, iftar yemeği farklı nesiller arasında köprü görevi gördü.

Geleneksel iftar yemeklerinin futbol dünyasında da önemi vurgulanan bu etkinlikle Antalyaspor Kulübü, sporcuları, çalışanları ve taraftarları arasındaki sosyal ilişkileri güçlendirip camianın ruhani değerlerini paylaşma adına önemli bir adım atmış oldu. #Antalyaspor #İftarYemeği #BirlikVeBeraberlik