-

Gözden kaçırmayın

Aylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine KatıldıAylin Nazlıaka, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Etkinliklerine Katıldı

Eskişehir'de gerçekleşen bir mazbata töreni, önemli bir siyasi olaya tanıklık etti. Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait olan milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları, Seyitgazi Belediye Başkanı'nın mazbatasını almasına şahitlik etti.

Etkinliğe, bölgeye hizmet veren siyasetçiler katıldı. Belediye başkanları ve vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği bu özel günde, Seyitgazi Belediye Başkanı'nın görevine resmen başlaması kutlandı. Mevcut başkan, tekrar seçilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşarken, destekleyen siyasetçiler ve vatandaşlar da aynı heyecanı paylaştılar.

Siyasetçiler, törende Seyitgazi Belediye Başkanı'nın başarılarının devam etmesini dileyerek, ilçenin geleceği için umutlarını ve beklentilerini dile getirdiler. Tören sonrasında, Seyitgazi'nin daha ileri seviyelere taşınması için ortak bir çalışma yapılacağı vurgulandı. Bu önemli gün, ilerleyen zamanlarda yerel yönetimlerin iş birliği ve dayanışmasının sembolik bir göstergesi olarak kaydedildi.

#Eskişehir #mazbatatöreni #siyaset #Seyitgazi
#CHP #belediyebaşkanı #yerelseçimler #dayanışma #çalışma