-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'dan Girişimcilik Destekleri ToplantısıAfyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'dan Girişimcilik Destekleri Toplantısı

Afyonkarahisar'da yerel girişimciliği teşvik eden bir etkinlik, hukuk camiasını da bir araya getirdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı olan Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu, 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle bir ziyarette bulundu. Kurulun İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman liderliğindeki heyet, bu özel günde Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ile bir araya geldi.

Bu ziyaretin amacı, hukuk profesyonellerine olan saygıyı ifade etmek ve kadın girişimcilerle avukatlar arasındaki diyalog ve işbirliğini güçlendirmekti. Afyonkarahisar Barosu ve girişimcilik camiası arasındaki ilişkilerin önemi vurgulanarak, bu tür dayanışma içindeki buluşmaların her iki taraf için de değerli olduğu belirtildi. İş dünyası ile hukuk alanının entegrasyonunun, hukukun üstünlüğü ve adil ticaret ortamının sağlanması açısından kritik olduğu ifade edildi.

#Afyonkarahisar #KadınGirişimcilerKurulu #AvukatlarGünü #Türkiye #TOBB #İşDünyası #HukukCamiası